A honlapom a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ működése során.
További információ >>

Megértettem, beleegyezem.

Török Erika vagyokTörök Erika

1970-ben születtem Gyulán. Iskoláimat szülővárosomban végeztem el. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban érettségiztem, utána kezdtem el a látszerész iskolát Budapesten. Ez a véletlennek köszönhető, de most már nagyon örülök neki, hogy így alakult.

Nagyon szeretem a szakmám, és mindent megteszek annak érdekében, hogy folyamatosan bővítsem a tudásomat, együtt haladjak a gyors fejlődéssel. Ennek főleg a kontaktlencse illesztésnél van nagy jelentősége.

1994-ben mestervizsgát tettem, ami egy újabb létrafok az előrehaladásban. Látszerészmester lettem, ami a tökéletes szemüveg elkészítéséhez elengedhetetlen.

1998-ban diplomát szereztem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Optometrista Karán. Ezzel jogosultságot szereztem, hogy szemvizsgálatot végezzek, és kontaktlencsét illesszek.

1990 óta dolgozom látszerészként. 2011-ig az OFOTÉRT alkalmazásában álltam, majd 2012-ben megnyitottam saját optika üzletem Békéscsabán, az Andrássy út 12. szám alatt, Erika Optika néven. Ebben az üzletben egy helyen megtalálható a látásvizsgálat, szemüvegkészítés, kontaktlencse, szemüvegkeretek, napszemüvegek nagy választéka.

Sokan tanácstalanok az első szemüveg kiválasztásánál. Sokakban merül fel a kérdés, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét használjanak. Mi áll jól nekem? Mi egészséges és mi káros a szememnek? Mi a divat? Ezekre és az ezeken kívül felvetődő kérdésekre szeretnék válaszolni, szakmai tanácsot adni és segíteni személyesen vagy akár e-mail-en keresztül!


Török Erika
látszerész, optometrista, kontaktológus